Brede ring met Labradoriet

Prachtige ring met Labradoriet!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De scheen van de ring is gereticuleerd en heeft een licht golfpatroon. Reticuleren is een oppervlakte verandering/versiering die ontstaat door het metaal te verwarmen waardoor een hoog-reliëf ontstaat. Niet één ring is exact hetzelfde vanwege deze manier van werken. Elke ring is uniek. 

De Labradoriet is gezet in een gladde zetkast. De steen vormt een bijzonder mooi contrast met het zilver dat hoogglans is gepolijst. Rondom het kastje is een fijn pareldraadringetje gesoldeerd, dat zorgt voor een leuk extra detail. Een prachtige combinatie!

  • zilver (925)
  • Labradoriet | 12 mm
  • breedte scheen: ca. 10.5 mm
  • maat: 19 

_________
LABRADORIET 
Labradoriet is een veldspaat en is grijs tot donkergroen van kleur en kan een blauwe, paarse, groene of geelachtige glans hebben. 
De naam is afgeleid van het Labrador-schiereiland in Canada, waar het voor het eerst beschreven werd. De steen werd in 1780 aan de oostkust van het schiereiland ontdekt door een pater en door hem naar het eiland vernoemd. Hij vond een groot aantal zwerfstenen met een opvallende grijze kleur die bij het draaien van kleur veranderde in donkerblauwe en groene nuances.

_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.

ONDERHOUD SIERADEN
 

Geen reviews gevonden.