RAINBOW* Ring met edelsteen

Zilveren ring met edelsteen

Verwachte levertijd

5 dag(en)

€ 70,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zilveren ring met edelsteen naar keuze: rozenkwarts, rookkwarts of maansteen. De band is van halfrond zilverdraad en is beschikbaar in 2 maten (zie opties). 

♡♡ Mooi om solo te dragen of juist samen met andere ringen!

Details:

  • zilver (925)
  • afwerking: hoogglans
  • Regenboog Maansteen, Rookkwarts of Rozenkwarts | 10 mm
  • maat: bij je bestelling je ringmaat vermelden!

_________
REGENBOOG MAANSTEEN 
Maansteen is een veldspaat met een parelmoer- of glasglans. De meest voorkomende Maansteen bestaat uit het mineraal Orhoklaas en heet zo vanwege de glans, die wordt veroorzaakt door breking (diffractie) van het licht in een microstructuur die bestaat uit zeer dunne laagjes veldspaat. 
Maansteen wordt al sinds de Oudheid als edelsteen verwerkt. De Romeinen bewonderden de edelsteen omdat zij geloofden dat deze bestond uit gestolde manestralen. Zowel de Grieken als de Romeinen associeerden Maansteen met hun maangoden/ en -godinnen.

_________
ROOKKWARTS
Rookkwarts is een kwartsvariëteit; de kleur is rookbruin tot bijna zwart. Heel donkere varianten worden 'morion' genoemd.

_________
ROZENKWARTS
Rozenkwarts, genoemd naar de roze kleur, varieert van donkerroze tot heel licht, doorschijnend roze en behoort tot de kwartsfamilie. Mangaan en heel dunne naaldjes ijzer en rutiel zorgen voor de kleur.

_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.


ONDERHOUD SIERADEN

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.