Lotus* Zilveren draairing | Tibetaanse 'Worry Ring'

Zilveren ring met gehamerde schuifring

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 98,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Mooie zilveren ring met een binnenring van halfronddraad, die je vrij kunt draaien rond de buitenring. Deze draairing is gehamerd en gebeitst; de donkere kleur van de beits blijft mooi behouden in de inkepingen, waardoor de ring een mooie donkere uitstraling krijgt. De zijkanten van de ring lopen iets uit naar buiten. De binnenkant is hoogglans gepolijst, waardoor het mooi contrasteert met het gematteerde zilver van de buitenkant.

♡♡ Het draaien van de losse ring zorgt voor ontspanning en vermindert stress!

Details:

  • zilver (925)
  • afwerking: gematteerd
  • breedte ring: ca. 9.5 mm
  • maat: 17 (bij bestelling je ringmaat vermelden!)

_________
ACHTERGROND
Deze ringen zijn gebaseerd op antieke Tibetaanse gebedswielen, een belangrijk voorwerp bij Tibetaanse boeddhisten. Het is een metalen cilinder op een handvat, die in de richting van de klok rondgedraaid wordt. In deze cilinder zitten rollen met mantra's bedrukte of beschreven papiertjes. De bekendste mantra in Tibet is de spreuk 'Om Mani Padme Hum'; deze prevelen de Tibetanen overal. Dit alles in eerste instantie om het karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) te verhogen. Door het ronddraaien van een gebedswiel gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten.


 Deze ringen worden ook wel 'worry rings' genoemd: het draaien van de ring zorgt voor ontspanning en kalmeert! 
_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.


ONDERHOUD SIERADEN

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.