JAIPUR* Ring met Labradoriet & Zirkonia

ONE OF A KIND!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 145,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Prachtige ring van halfronddraad met een mooie Labradoriet gezet in zilver. De Zirkonia naast de Labradoriet zorgt voor mooi accent. 

  • zilver | 3 x 2 mm (925)
  • Labradoriet, onbehandeld (AA) | 10 x 13 mm
  • afwerking: gematteerd
  • maat: 16.7 (bij bestelling je ringmaat vermelden!)
  Unieke ring!
_________
LABRADORIET 
Labradoriet is een veldspaat en is grijs tot donkergroen van kleur en kan een blauwe, paarse, groene of geelachtige glans hebben. 
De naam is afgeleid van het Labrador-schiereiland in Canada, waar het voor het eerst beschreven werd. De steen werd in 1780 aan de oostkust van het schiereiland ontdekt door een pater en door hem naar het eiland vernoemd. Hij vond een groot aantal zwerfstenen met een opvallende grijze kleur die bij het draaien van kleur veranderde in donkerblauwe en groene nuances.

ZIRKONIA
Zirkonia is de kunstmatig gesynthetiseerde vorm van Zirkonium. De optische eigenschappen van Zirkonia komen dichter bij de kenmerken van diamant dan die van welk ander materiaal ook. Met het menselijk oog kun je nauwelijks het verschil zien, waardoor het heel populair is als imitatiediamant.

_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.

ONDERHOUD SIERADEN

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.