RAINBOW* Ring met Zwarte Onyx & granules

Ook leuk als stapelring!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 60,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zilveren ring met zwarte Onyx gezet in een zilveren zetkastje. Als versiering zijn granules gebruikt. Deze zilveren bolletjes worden één voor één met de hand gemaakt uit kleine stukjes zilver. Er is een ring met 3 granules en één met 7 granules in totaal (zie opties).

  • scheen: 2.5 x 1.5 mm, zilver | 925
  • zwarte Onyx | 5 mm
  • afwerking: hoogglans
  • maat: 18.3 (bij je bestelling je ringmaat vermelden!)

  Draag de ring alleen of als stapelring en maak je eigen combinatie!

_________

ZWARTE ONYX
Onyx is een geheimzinnige steen die je helpt stilletjes je gang te gaan. Er wordt ook wel gezegd dat Onyx de herinnering vasthoudt aan dingen die de drager zijn overkomen en je helpt je doelen te bereiken.
Onyx is een mineraal en een variëteit van kwarts, ook wel een variant van Chalcedoon; de steen is doorschijnend met een matte tot zijdeglans.

GRANULES
Granulatie is een oude decoratietechniek (edelsmeedkunst) die ontstond rond 2500 voor Christus. Deze techniek werd geperfectioneerd door de Etrusken (600-480 v. Chr.). De techniek bestaat uit het maken van kleine gouden bolletjes (granules) die op een metalen ondergrond bevestigd worden. Het is een gecompliceerde techniek: de temperatuur moet zo zijn dat de bolletjes wel op de ondergrond vastsmelten maar niet samensmelten. Dit gebeurt d.m.v. 'eutectisch solderen', waarbij de edelmetalen worden verbonden zonder soldeer.

_________


TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.

ONDERHOUD SIERADEN
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.