COSMOS* Ring met Granules

Ring met Granules!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze verfijnde ring is versierd met granules (6 stuks). De granules hebben elk een grootte van ca. 2 mm. De granules zijn eerst aan elkaar gesmolten en vervolgens op de ring gesoldeerd (afmeting: ca. 4.5 x 7.5 mm). Op de laatste foto is de ring gecombineerd met de fijne zilveren ring met roosgeslepen Granaat.  

♡♡  Draag de ring in combinatie met je eigen favoriete ringen of alleen voor een minimalistische uitstraling!

Details:

  • zilverdraad, rond: 1.5 mm, zilver (925)
  • Granules | ca. 2 mm, zilver (925)
  • afwerking: hoogglans
  • Maat: 16.7 (bij bestelling je ringmaat vermelden!)

_________
GRANULES
Granulatie is een oude decoratietechniek (edelsmeedkunst) die ontstond rond 2500 voor Christus. Deze techniek werd geperfectioneerd door de Etrusken (600-480 v. Chr.). De techniek bestaat uit het maken van kleine gouden bolletjes (granules) die op een metalen ondergrond bevestigd worden. Het is een gecompliceerde techniek: de temperatuur moet zo zijn dat de bolletjes wel op de ondergrond vastsmelten maar niet samensmelten. Dit gebeurt d.m.v. 'eutectisch solderen', waarbij de edelmetalen worden verbonden zonder soldeer.
_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.


ONDERHOUD SIERADEN

 

Sorteren op:

Celine - 17-12-2016 10:12

Als Sinterklaas cadeautje een ringetje laten maken voor mijn dochter nadat ik al een pareldraad ring had gekocht voor haar bij Mafesi. Dit ringetje past er prima bij en is een mooie aanvulling. Service is goed, goed contact en het product is mooi afgewerkt. We komen zeker nog een keer terug.