Herringbone armband met Lapis Lazuli

Uniek & delicaat! Handgemaakt in eigen studio ♡

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 85,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze armband is geregen in de Herringbone-techniek. Herringbone is een fantastische steek, waarbij je een mooi, strak effect krijgt. Hierbij zijn twee soorten kraaltjes gebruikt (frosted Amethist en glimmend Raspberry) waardoor je een prachtig resultaat krijgt. Het matte kraaltje wordt versterkt door de glimmende kraaltjes; samen zorgen ze voor een spannend effect. Voor de sluiting een contrasterende kleur in de vorm van twee rondellen Lapis Lazuli. De diepblauwe kleur versterkt de kleuren van de armband.    

Techniek
Herringbone

Materiaal
Rocailles Toho | 11/0; Delica Miyuki | 11/0; Lapis Lazuli | 9x6 mm

Kleur
Frosted Amethist (mat) | Raspbery lined crystal | glimmend 

Maat
Breedte: 3.5 cm 

______________

★ De meeste armbanden worden op maat gemaakt; graag rekening houden met een levertijd van 5 werkdagen om je armband te maken!

★ Graag met zorg behandelen en netjes opbergen wanneer je het sieraad niet draagt. Vermijd het spuiten van parfum en het aanbrengen van crèmes tijdens het dragen van de armband. Afdoen tijdens het slapen, douchen, sporten, etc. voor het behoud van je armband.

______________

 

Ter informatie

Deze sieraden zijn handgemaakt in eigen studio en erg arbeidsintensief (elke Miyuki wordt met naald en draad geregen) met als resultaat een uniek sieraad. 

Onderhoud sieraden
 

 Strak - bijzonder - uniek - delicaat 

Geen reviews gevonden.