RAINBOW* Pareldraadring met Peridot

♡ Delicaat & verfijnd!

Standaard levertijd

1-3 werkdagen (indien op voorraad)

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Teer en verfijnd pareldraadringetje van zilver met een briljant geslepen Peridot in een konisch zetkastje. Een prachtige combinatie! 

  Er is keuze tussen diverse maten pareldraad en Peridot (zie opties). 

  • zilver (925) 
  • Peridot | 2 t/m 4 mm
  • afwerking: hoogglans
  • maat: bij bestelling je ringmaat vermelden!
  Draag de ring alleen voor een minimalistische look of in combinatie met andere ringen!

_________
PERIDOT
Peridot is het mineraal Olivijn en is er in diverse tinten groen, variërend van licht geelgroen tot donker olijfgroen. Het dankt zijn groene kleur aan het vrij hoge ijzergehalte (10/15%). Vele jaren geleden ontdekte men tussen het zwartgrijze zand van de vulkanische stranden op Hawaii superkleine groene kristalletjes. De Hawaiianen geloofden dat het tranen waren, achtergelaten door Pele, de godin van de vulkanen. Volgens de overlevering gloeiden Peridots als een licht, zelfs als de duisternis inviel. De legende gaat dat mijnwerkers 's nachts op zoek gingen naar deze steen, de vindplaats markeerden en in het licht van de dag terugkeerden om de stenen te delven. Waarschijnlijk is deze legendarische delfmethode de reden waarom Peridot soms ook wel de 'evening emerald' (avondsmaragd) wordt genoemd.

_________

TER INFORMATIE
Elk sieraad is handgemaakt en heeft daardoor unieke eigenschappen.
Producten met natuurlijke stenen kunnen iets afwijken qua kleur/uiterlijk vanwege de natuurlijke uitstraling van de stenen zelf.

ONDERHOUD SIERADEN
 

Geen reviews gevonden.