Blog van een edelsmid
Mijn allereerste blog is vanaf vandaag een feit! Graag wil ik je meenemen in mijn vak, mijn inspiratie en je laten zien waar ik zoal mee bezig ben. Mijn naam is Hendri van Witteloostuijn, moeder van 3 prachtige dochters & gefascineerd door het vak edelsmeden.

Hoe is het allemaal begonnen? Als kind al was ik gek op kraaltjes, schelpen, haaientanden, stenen, etc. en verzamelde alles wat los en vast zat. Uiteraard was ik altijd al weg van sieraden, maar ik werd pas echt enthousiast toen ik binnenstapte in een piepklein winkeltje van een Nederlandse goudsmid in Curaçao. Dit wilde ik ook! Toch duurde het nog jaren voordat ik de stap durfde te nemen om mijn baan op te zeggen bij de Kunstcollectie van een bekend bedrijf om een opleiding tot Goudsmid te gaan volgen in Schoonhoven. Vanaf de eerste dag wist ik dat ik daar op mijn plek zat; wat een fascinerend en veelzijdig vak!

Na 4 jaar ben ik afgestudeerd als Goudsmid en sindsdien ben ik bezig met het opbouwen van mijn eigen collectie onder de naam Mafesi Jewels. Mafesi is een samenvoeging van de eerste 2 letters van de namen van mijn dochters. 
    24-02-2015 00:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.